Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Proiect privind amenajarea tronsonului 2 al promenadei Lacul Morii, adoptat de Consiliul Local Sector 6

facebook.com
Lacul Morii

Proiect privind amenajarea tronsonului 2 al promenadei Lacul Morii, adoptat de Consiliul Local Sector 6.

Un proiect de hotărâre privind amenajarea tronsonului 2 al promenadei Lacul Morii a fost adoptat de Consiliul Local Sector 6 în şedinţa de joi.

Actul normativ aprobă documentaţia tehnică, faza studiu de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii "Amenajare promenadă Lacul Morii - tronson 2". Valoarea totală a obiectivului de investiţii este de 6.340.479,154 de lei fără TVA.

Necesitatea realizării lucrărilor la obiectivul de investiţii "Amenajare promenadă Lacul Morii - tronson 2" rezultă din faptul că, după finalizarea lor, în zonă se vor reduce o parte dintre disfuncţionalităţile existente. Din punct de vedere social lucrarea îmbunătăţeşte condiţiile de siguranţă pentru spaţiile de joacă pentru copii, spaţiile de recreere şi relaxare şi măreşte confortul utilizatorilor.

De asemenea, amenajarea stimulează incluziunea socială prin amenajarea de locuri comune de joacă pentru copii, cât şi locuri de relaxare pentru adulţi.

Toată lungimea studiată a digului va fi împărţită în unsprezece zone, care se vor distinge din punct de vedere al tratării estetice şi al conceptului. Opt dintre cele unsprezece zone sunt dedicate tuturor categoriilor sociale de oameni care vor să se bucure de un cadru natural amenajat pentru nevoile lor de relaxare, celelalte trei zone sunt dedicate copiilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.