Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Protest inedit în Rusia! Partidul Morților se opune din cimitir războiului din Ucraina: 'În lumea morților primim un număr imens de oameni'

Radu Pop
unian.net

Organizațiile internaționale anunță un număr de mii de soldați ruși decedați în război. În paralel, Moscova vorbește doar de câteva sute de victime. În acest sens, într-un cimitir din Rusia, a fost organizată o manifestație prin care oamenii au îndemnat la încetarea vărsărilor de sânge din Ucraina.

Acțiunea a fost organizată de către organizația civică „Partidul Morților”. O fotografie de la manifestație a fost publicată de consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Anton Gerașcenko, relatează agenția unian.net.

„Acum, noi în lumea morților primim un număr imens de oameni, din ce în ce mai mulți în fiecare zi. În ceața războiului poate fi greu de înțeles cine și de ce parte este, dese ori, vorbim despre trupuri fără chip, nume, țară.

În același timp, autoritățile ruse continuă să construiască ierarhii printre morți, ascunzând în spatele magnificei funeralii a cuiva un număr nedefinit de alte umbre, aproape fără nume, care sunt declarate „fake-uri”, - spune organizația într-un comunicat de presă.

„Rușii nu îngroapă pe ruși”, „Nu-i lăsăm pe ai noștri (doar cadavrele lor)”, „Copiii voștri sunt fake”, scrie pe pancartele protestatarilor.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.