Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO PSD îi taxează pe Klaus Iohannis și pe liderii PNL: 'Pentru Iohannis și Orban nu există restricțiile impuse românilor: 26 de oameni au fost prezenți'

lansare PNRR

PSD reclamă, joi seară, încălcarea legii la lansarea Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, unde au participat cel puţin 26 de persoane, între care preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban. La prelungirea stării de alert, numărul persoanelor care pot participa la evenimente în spaţiul închis a fost limitat la 20, anunță news.ro.

”Pentru Iohannis şi Orban nu există lege, nu există nici restricţiile impuse tuturor românilor! Le-au închis şcolile elevilor, au închis pieţele, îi amendează pe românii care merg să se roage. Doar Iohannis şi Orban au voie să participe la întruniri cu peste 26 de oameni, în spaţiu închis. Ce contează că legea spune clar că trebuie să fie maxim 20”, a transmis, joi seară, PSD.

Social-democraţii afirmă că ”dispreţul” faţă de cetăţeni va fi şi mai mare după alegeri.

”Dacă dispreţul faţă de cetăţenii cărora le cer sacrificii este atât de mare acum, cum va fi după alegeri? Pe 6 decembrie, ce le vei răspunde?” au mai transmis social-democraţii.

Citește și: Ludovic Orban îi răspunde lui ÎPS Teodosie: ‘Nu se interzic slujbele. Ele se organizează în anumite condiţii, pentru că este zonă carantinată’

Social democraţii au publicat şi o fotografie pe care au evidenţiat numărul de persoane care iau parte la lansarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Evenimentul a avut loc, joi seară, la un holtel dn Bucureşti, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Ludovic Orban.

În HG de prelungire a stării de alertă se prevede ”limitarea numărului participanţilor la maximum 20, în cazul evenimentelor/întrunirilor / acţiunilor desfăşurate în spaţiu închis şi a duratei acestora la maximum două ore”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.