Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto| Pui de leu găsit în garajul unui bărbat din Rădăuţi: Comisarii Gărzii de Mediu au aplicat două amenzi în valoare de 25.000 de lei

garda de mediu

Un pui de leu ţinut în captivitate într-o gospodărie din Rădăuţi a fost găsit de comisarii Gărzii de Mediu, care au făcut un control în urma unei sesizări. Au fost aplicate două amenzi în valoare de 25.000 de lei, conform news.ro.

”În urma unei sesizări înregistrate la G.N.M.-C.J. Suceava, comisari din cadrul Gărzii de Mediu Suceava au efectuat un control la domiciliul unei persoane fizice din municipiul Rădăuţi, constatându-se că aceasta deţine ilegal în captivitate un pui de leu din specia Phantera Leo, încălcându-se prevederile O.U.G. nr. 195/2005 privind protecţia mediului”, a transmis, miercuri seară, Garda de Mediu Suceava.

Sursa citată a precizat că pentru neconformităţile constatate s-au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 25.000 lei.

”Totodată, au fost stabilite măsuri în vederea remedierii deficienţelor constatate”, a mai transmis sursa citată.

Pui de leu, ţinut în captivitate într-o gospodărie din Rădăuţi / Comisarii Gărzii de Mediu au aplicat două amenzi în valoare de 25.000 de lei

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.