Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Rușii anti-război apelează la morți: Mesaj lăsat la mormântul părinților lui Vladimir Putin

DW
Vladimir Putin

Într-un apel adresat părinților decedați ai președintelui rus, aceștia au fost rugați să acționeze, deoarece Vladimir Putin amenință să distrugă întreaga lume.

La Sankt Petersburg, activiști ai Partidului Morților au vizitat cimitirul Serafimovskoye, unde sunt înmormântați Maria Ivanovna și Vladimir Spiridonovici Putin. Pe mormântul părinților președintelui rus, aceștia au lăsat un mesaj scris pe o foaie de hârtie ruptă din jurnalul școlii.

"Dragi părinți! Fiul vostru se comportă prost! El chiulește de la orele de istorie, se ceartă cu colegii și amenință că va arunca în aer întreaga școală. Acționați", se arată pe biletul lăsat la mormânt, potrivit focus.ua.

content-image

Ce se știe despre Partidul Morților?

Partidul Morților se autointitulează cel mai mare partid din lume. "Partidul Morților este format din toți morții, toți cei vii sunt viitorii membri ai partidului", se arată în "statutul" mișcării. Cu toate acestea, aderă la principiile anti-război și nu le recomandă rușilor să se grăbească să se înscrie în partid din cauza mobilizării anunțate în Rusia.

Reamintim că, atunci când a anunțat mobilizarea în Rusia la 21 septembrie, Vladimir Putin a amenințat din nou cu un atac nuclear. Conducerea Ucrainei și aliații săi - țările occidentale - au anunțat că va urma un răspuns decisiv la eventuala utilizare de către Rusia a armelor nucleare.

Generalul-locotenent american Ben Hodges a precizat că răspunsul ar putea să nu vină sub forma unui atac nuclear, dar nu ar fi mai puțin distructiv. El a declarat că ar putea fi lansat un atac împotriva bazelor militare rusești și a anunțat distrugerea Flotei rusești din Marea Neagră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.