Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO SCANDAL în Finlanda, după ce premierul Sanna Marin, de 34 de ani, a pozat fără sutien, în sacou

Sanna Marin

O fotografie a prim-ministrului finlandez Sanna Marin pentru o revistă de modă a stârnit discuţii pe social media despre profesionalism, relatează miercuri dpa. Marin nu poartă sutien, iar decolteul este adânc.

Criticii afirmă că poza, care o arată pe politiciană purtând un blazer cu un decolteu adânc şi bijuterii, este prea revelatoare, neprofesionistă şi nepotrivită pentru o femeie în poziţia ei, scrie agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta trage semnalul de alarmă: Dacă nu o facem acum – până în 2024 va mai exista România?

Comentariile au fost imediat urmate de mesaje în lanţ de sprijin de la utilizatori pe social media, atât bărbaţi, cât şi femei postând poze cu ei înşişi purtând ţinute similare.

Susţinătorii lui Sanna Marin au acuzat că femeile sunt judecate după aspectul lor mult mai des decât bărbaţii, menţionând imagini topless ale preşedintelui rus Vladimir Putin şi altor bărbaţi politicieni care nu fuseseră catalogate ca neprofesioniste.

Citește și: Ludovic Orban reacționează după recordul COVID-19: ‘Suntem într-un moment de cumpănă. Putem opri creșterea numărului de cazuri’

Fotografia cu Sanna Marin, în vârstă de 34 de ani, a fost publicată la sfârşitul săptămânii trecute pe pagina de Instagram a revistei de modă Trendi.

Poza a apărut pe coperta ediţiei din octombrie, cu titlul: "Prim-ministrul Sanna Marin are o poziţie de lider, un rol model, de schimbare de lucruri şi influencer".

Citește și: Gabriela Firea reacționează după declarațiile lui Tătaru și Arafat: Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului

În interviul publicat de revistă şi citat de website-ul nine.com.au, Marin vorbeşte despre "presiunea" şi "epuizarea" pe care le-a trăit în timpul unui an tumultuos, dezvăluind că "aceasta nu este o slujbă obişnuită sau o viaţă normală, dar grea în multe privinţe".content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.