Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO SURSE Un fost reporter de la Digi 24, reprofilat actor, s-a aruncat de la etaj, în București, și a murit

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

La numai 39 de ani, un fost reporter de la Digi 24 s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc din Sectorul 2 al Bucureștiului și a murit. Devenit actor, Ciprian Nemeșiu, membru în trupa de improvizație Freeze, a murit luni, 8 martie.

Ciprian Nemeșiu era și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act. Potrivit informațiilor pe care STIRIPESURSE.RO le-a obținut din interiorul Poliției Capitalei, actorul s-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia.

Citește și: Marcel Ciolacu a pus ochii pe Constituție: ‘Sunt 6 sau 7 colegi care vor veni cu un proiect de propunere de modificare a Constituției’

"Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!", este mesajul de "adio" pe care colegii de trupă l-au publicat pe pagina de Facebook.

”Te am iubit tare,3 ani jumate mi ai zambit..ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid...iarta ma ca n am simtit ca erai singur..zambeste Sus! ....”, a scris, pe Facebook, fosta sa prietenă, actrița Alexa Lucia Istrate.

Citește și: Palmă dură primită de România de la CEDO

Ciprian Nemeșiu a lucrat și la Brava Tv și Happy Fish și a colaborat și cu majoritatea teatrelor din București. A dezvoltat trupa de teatru de improvizație ”Freeze”. Era absolvent al Facultății de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultății de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.