Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Sute de arădeni au participat la aprinderea luminiţelor în bradul de Crăciun

Facebook
brad timisoara

Sute de persoane au participat, duminică seară, la tradiţionalul moment de aprindere a luminiţelor în bradul de Crăciun instalat în faţa Primăriei Arad, însă din cauza pandemiei Moş Nicolae, prezent la eveniment, nu a mai împărţit daruri copiilor ci a trimis mii de cadouri direct în grădiniţe şi şcoli, potrivit Agerpres.

 



Arădenii prezenţi la eveniment au numărat împreună secundele rămase până la aprinderea luminilor, apoi au vizitat apoi Târgul de Crăciun, deschis în acelaşi loc şi în parcul din spatele clădirii administrative.

Citește și: Ex-demnitarul Costoiu RUPE TĂCEREA la ICCJ - A indicat-o pe Ecaterina Andronescu drept...

 



"Chiar dacă e pandemie, am aprins luminiţele. Cadourile le-am trimis deja la grădiniţe, pentru a evita aglomeraţia. Mă bucur că reuşim în vremuri complicate să ducem mai departe tradiţia. Ca o noutate, anul acesta lansăm o provocare celor mici. Începând de luni până în 24 decembrie, zilnic între orele 17 şi 20, îi aşteptăm pe cei mici să vină cu un glob personalizat pe care să-l agaţe în pomul din faţa Primăriei. Acest brad este al Aradului, deci al lor, prin urmare cei care doresc să ne ajute, îi aşteptăm cu drag. La final, intenţionăm să realizăm o fotografie de grup cu toţi copiii care ne-au sprijinit la împodobirea bradului, pe care o vom posta pe pagina de internet a Târgului de Crăciun", a declarat primarul oraşului, Călin Bibarţ, la finalul festivităţii de aprindere a beculeţelor din pomul de Crăciun.

 



Bradul natural are o înălţime de aproximativ 20 de metri şi a fost adus din Munţii Apuseni, însă primarul a spus că speră că este ultimul an în care municipalitatea sacrifică un pom pentru sărbători, intenţia fiind de a se cumpăra un brad artificial.

 



Moş Nicolae a pregătit 5.000 de pacheţele care au fost trimise în grădiniţe din oraş şi alte 600 de cadouri pentru copii cu situaţii speciale din clasele primare.

 



Târgul de Crăciun va fi deschis până în data de 10 ianuarie 2022 şi va putea fi vizitat de luni până joi între orele 13.00 - 21.00, iar vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 11.00 - 21.00. Vizitatorii au la dispoziţie zeci de căsuţe în care se vând decoraţiuni, produse culinare sau jucării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.