Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO: Telefonul pe care si-l vor dori toti politicienii. NU poate fi INTERCEPTAT

interceptari telefon

In plina dezbatere a legilor Big Brother si a numarului tot mai mare de dosare DNA a caror stenograme reprezinta probe solide ale anchetatorilor si fac deliciul presei o companie lucreaza la un telefon care NU va putea fi INTERCEPTAT.

Pe piata au fost deja anuntate doua telefoane care promit sa faca transferul de date si convorbirile cat mai sigure posibil. Acestea sunt Blackphone si Boeing Black, insa acestea ar putea fi surclasate de noul Boss Phone - un numa parca predestinat "boss-ilor" din clasa politica.

Deşi nu are un hardware impresionant, punctul său forte ţine de software. Ar putea fi primul şi singurul astfel de gadget certificat Tor pentru un transfer de date securizat prin internet. Toate elemente de securitate sunt implementate la nivel de root pentru ca toate conversaţiile pe care le purtaţi prin intermediul său să nu poată fi interceptate. Tot pe partea de anonimitate, producătorii săi se laudă cu certificarea experţilor Anonimity din cadrul The Guardian Project, informeaza playtech.ro.

Acesta se afla insa momentan intr-o campanie de finantare pe Indiegogo, dar probabil va strange rapid fondurile necesare productiei in serie.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.