Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO - Traficant de droguri ARESTAT în plină stradă: avea la el 600 de grame de cocaină și heroină

DIICOT
droguri

Un bărbat, în a cărui maşină poliţiştii din Bucureşti au depistat peste 600 de grame de cocaină şi heroină, a fost reţinut pentru 24 de ore. El a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină. Bărbatul este cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

Citește și: DEZASTRU la Institutul Marius Nasta din București: DSP a decis SĂ ÎNCHIDĂ sala de operații și secția de Terapie Intensivă

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 ore a inculpatului G. V., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc”, au transmis, marţi, procurorii DIICOT.

Potrivit acestora, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit în trafic de către poliţiştii Brigăzii Rutiere, pe Şoseaua Pantelimon din Bucureşti. În cotiera centrală din faţă, poliţiştii au găsit un pachet ambalat în folie din plastic şi o pungă din plastic, ce conţineau o substanţă albă, susceptibil a fi cocaină, iar în portbagajul autoturismului au descoperit o altă pungă, în care se aflau 6 pachete, şi acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

”În urma analizelor primite de la Laboratorul Central de Analiză şi Profil al Drogurilor al I.G.P.R., a rezultat că probele analizate sunt constituite din peste 630 de grame de cocaină şi aproape 20 de grame de heroină”, au mai transmis procurorii.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că bărbatul figurează cu permisul de conducere categoria B reţinut, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Suspectul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

În cursul zilei de marţi, bărbatul este prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.