Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Ultima fiță printre fanii iPhone: Apple a lansat o cârpă specială, care costă 19 dolari; un alt model costă 6.000 de dolari

cdn.wccftech.com
apple

Alături de laptopuri, căşti şi servicii noi, Apple a lansat, în cadrul celui mai recent eveniment, cârpa oficială de şters gadgeturile companiei, relatează News.ro.

Fără să fie prezentată cu surle şi trâmbiţe, noua cârpă oficială Apple nu vine cu vreun concept revoluţionar sau design inovator, însă poartă logo-ul companiei şi este făcută din materiale non abrazive nespecificate.

Cârpa va fi vândută separat şi va costa 19 dolari.

Dincolo de logo, nu este clar în ce fel diferă cârpa Apple de orice altă cârpă din microfibre, pentru a justifica preţul.

Este probabil prima cârpă creată vreodată care este însoţită de o lungă listă de produse compatibile. Apple listează, pe site-ul oficial, o mulţime de iPhone-uri, iPad-uri şi alte produse ale companiei cu care noua sa cârpă este compatibilă.

Cârpa are și o prezentare (!): „Fabricat cu material moale, neabraziv, pânza de lustruire curăță în siguranță și eficient orice ecran Apple, inclusiv sticla nano-texturată”, se arată în prezentarea companiei Apple.

Apple mai are o cârpă în portofoliu, însă aceea este inclusă în preţul de 6.000 de dolari al monitorului Pro Display XDR.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.