Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Un șofer a intrat cu mașina într-un magazin: internauții au făcut glume pe seama sa

facebook.com Grupul șoferilor
accident galați

Un bărbat a intrat cu maşina într-un magazin din Galaţi. Imaginile au devenit virale pe Facebook și mulţi au făcut glume pe seama păţaniei. Incidentul s-a produs în momentul în care şoferul în vârstă de 66 de ani a vrut să iasă din parcarea magazinului. El nu s-a asigurat şi a fost lovit în lateral de o maşină condusă de o tânără de 32 de ani, relatează Mediafax.

În urma impactului, maşina bărbatului a ajuns în uşa magazinului pe care a distrus-o. Şoferul a fost amendat şi va plăti toate pagubele rezultate în urma impactului.

„Un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism în parcarea magazinului, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani. Maşina a fost proiectată în uşa de urgenţă a magazinului rezultând doar avarii. Şoferul vinovat a fost sancţionat contravenţional cu amendă pentru neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Imaginile cu maşina care s-a oprit în uşa magazinului din Galaţi au devenit virale pe Facebook. Mulţi au făcut glume pe seama păţaniei.

„Nu ştiam ca cei de la Penny au drive-thru”, a scris pe reţeaua de socializare un bărbat, în timp ce altul l-a completat: „Credea că e la mc Donalds, la drive.” Haz de necaz au făcut şi alţi internauţi care au interpretat diferit incidentul. „N-a avut 50 bani pentru căruţ”, „paznicul i-a luat temperatura?”, a vrut să ia bancomatul”, „s-a grăbit să prindă reducerile”, sunt doar câteva din sutele de comentarii care însoţesc imaginile postate pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.