Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / FOTO-VIDEO Atacul terorist din Kazan: al doilea atacator a fost UCIS de forțele de ordine

Interfax.ru
Kazan

UPDATE: Noi detalii despre MASACRUL din Rusia: arma folosită era din Turcia și era similară cu cea a atacatorului din 2018, care a ucis 21 de persoane

ȘTIREA INIȚIALĂ: Oamenii legii l-au neutralizat pe cel de-al doilea om armat din școala din Kazan, a declarat o sursă informată pentru agenția Interfax. „Al doilea om înarmat a fost neutralizat într-una din sălile de clasă de la etajul patru”, a spus sursa.

Anterior, o sursă informată a raportat pentru Interfax că forțele de securitate au reținut un tânăr de 17 ani. La rândul său, reprezentantul oficial al Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse, Irina Volk, a declarat agenției că oamenii legii au reținut o persoană necunoscută care a atacat o școală din Kazan.

"În această dimineață, poliția de serviciu  a primit un mesaj că sunetele împușcăturilor se aud la școala nr. 175 din Kazan. Conform informațiilor preliminare, există morți și răniți", a declarat Volk reporterilor. "Atacatorul a fost reținut de ofițerii serviciului de patrulare și pază. Regimul CTO a fost introdus " , a spus ea.

Informații incerte despre victime

Conform celor mai recente informații dintr-o sursă informată a Interfax, 11 persoane au devenit victime ale împușcăturilor din școala din Kazan.

"11 persoane au murit, peste 20 au apelat la medici pentru ajutor. Unii au răni prin împușcare, alții au exacerbări ale bolilor cronice pe fond de stres sever", a spus sursa. Interfax nu are o confirmare oficială a acestor informații. Anterior, sursa a raportat nouă victime ale împușcăturii. Ulterior, președintele Tatarstanului, Rustam Minnikhanov, care a ajuns la fața locului, a confirmat moartea a șapte persoane.

Citește și: Anchetă EXPLOZIVĂ în SUA: spionii GRU de pe teritoriul american ar fi atentat la starea de sănătate a oficialilor de la Washington; ce este sindromul ‘Havana’ .

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.