Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO - Incendiu devastator la Cluj: depozit mistuit de flăcări, după ce mai mulți copii au aruncat cu petarde

Incendiu, Cluj, furaje

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pe parcursul nopții trecute ca urmare a unui incendiu, care a cuprins un depozit de furaje din localitatea Muncel, comuna Câțcău din județul Cluj.

Citeste si: Varujan Vosganian SPULBERĂ ceremonia aducerii vaccinului: 'Comuniștii erau mici copii față de festivismul și propaganda prilejuite de lupta anti-COVID'

„Flăcările au cuprins clădirea, cu o suprafață de cca 140mp, în totalitate, până la sosirea pompierilor, iar accesul pe drumurile agricole către acesta nu s-a putut realiza cu autospecialele, fiind limitată apropierea la cca 800 m față de incendiu.

Pompierii au intervenit cu mijloace de primă intervenție pentru a limita propagarea flăcărilor și pentru a desface focarele care au ars mocnit, pe parcursul întregii nopți, iar un echipaj de pompieri este în continuare prezent la fața locului, pentru a supraveghea și limita extindere flăcărilor la alte obiective din apropiere, respectiv două șire de paie, situate la o distanță de cca 5m. Depozitul a fost distrus în totalitate, precum și cca 6 tone de baloți de fân.

Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la jocul copiilor cu artificii sau petarde.

Atenție la folosirea responsabilă a petardelor și artificiilor, precum și interzicerea jocului copiilor cu acestea”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.