Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO Incendiu PUTERNIC lângă aeroportul Heathrow, cel mai mare din Marea Britanie: cursele au avut ÎNTÂRZIERI

Daily Mail
Incendiu Heathrow, Marea Britanie

Pompierii au intervin, duminică, pentru a stinge un incendiu uriaş la un depozit de cărbune, aflat lângă Aeroportul Heathrow din Londra, cel mai mare din Marea Britanie. Un nor negru de fum acoperă întreaga oraşul, provocând oprirea, pentru mai multe ore, a trenurilor şi metrourilor, relatează Mediafax.

Citește și: Mesaj dureros din partea tatălui care și-a pierdut ambii copii într-un accident rutier: 'Ne-ați lăsat un gol imens în suflet'

Incendiul a fost anunţat la ora 16:00 (ora României), iar autorităţile au ajuns la faţa locului în numai câteva minute. Deasupra aeroportului şi Londrei s-a ridicat un nor gros de fum. Nu se ştie dacă acesta pune în pericol vizibilitatea piloţilor care decolează sau aterizează, scrie Daily Mail.

Din fericire nu există oameni răniţi, arată pompierii. ”Nu ştim de la ce a pornit incendiul. Oamenii care locuiesc în zonă şi-au închis geamurile din cauza mirosului de fum. Şoferii sunt evitaţi să evite zona”, au mai declarat aceştia.

Trenurile şi metrourile au fost întrerupte pentru mai multe ore din cauza fumului, ceea ce a cauzat o aglomerare în staţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.