Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO & VIDEO - Procuror mort într-un accident rutier. Reacţie a CSM

Procurorul Nicolae Popescu (46 de ani) de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea și-a pierdut viața joi într-un cumplit accident rutier ce a avut loc pe DN 7, la Bascov, în Argeș. Vâlceanul se afla la volanul autoturismului său în momentul în care șoferul unui tir nu a păstrat distanța regulamentară în trafic, potrivit gazetavalceana.ro.

În incident au fost implicate alte două autoturisme, pe lângă cel al procurorului. Impactul a fost unul violent, procurorul Popescu fiind rănit grav și decedând la scurt timp.

Popescu Nicolae era procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, iar vestea trecerii sale în neființă a căzut ca un trăznet în instituția unde își desfășura activitatea. Colegii săi au aflat despre accident abia vineri dimineață.

La vestea decesului procurorului a reacţionat şi Consiliul Superior al Magistraturii: "Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a domnului procuror POPESCU NICOLAE, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!"

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.