Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotografia care a făcut înconjurul lumii - o fetiță își protejează frățiorul cu propriul trup de dărâmături

Mohamad Safa
copii cutremur

Reprezentantul ONU Mohamad Safa a distribuit pe Twitter o imagine cu doi frați care au supraviețuit cutremurului din Siria timp de 17 ore.

O fotografie emoționantă a unei fetițe de șapte ani care protejează capul frățiorului ei în timp ce au rămas blocați sub dărâmături în urma cutremurului din Turcia și Siria a devenit viral.

O altă imagine care a devenit viral este a unui nou-născut care s-a născut sub ruinele unei clădiri prăbușite din regiunea Alep, în urma cutremurului care a avut loc luni, 6 februarie. Din nefericire, femeia a murit, relatează Irshad Gul.

Într-un clip video, care a fost publicat de un jurnalist sirian pe Twitter, a fost surprins momentul în care un bărbat iese cu nou-născutul salvat de sub ruine și îl încredințează echipajelor de salvare.

Conform jurnalistului sirian, imaginile au fost surprinse în Jindires, un oraș din provincia Alep aflat sub controlul rebelilor.

Femeia care a născut sub ruine a murit. „Ea l-a protejat pe cel mic cu propriul trup, până în ultima clipă”, conform portalului Al Balad. Bebelușul a fost transportat la spital și trăiește.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.