Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotograful român Sebastian Vaida participă la 'Festivalul de Fotografie Budapesta'

www.albelli.de
fotografie, aparat foto

Fotograful român Sebastian Vaida participă în perioada 22-24 martie la 'Festivalul de Fotografie Budapesta', unul dintre cele mai importante evenimente fotografice anuale din Europa Centrală, informează AGERPRES, citând Institutul Cultural Român de la Budapesta.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie: Interceptările DNA dintr-un dosar CONTROVERSAT sunt NULE

În ultimii 15 ani, Sebastian Vaida, a fost implicat în domeniul fotografiei, pe diverse proiecte, fie ca fotograf, trainer sau coordonator, având la activ, pe lângă conducerea unei publicaţii online de fotografie şi zeci de workshop-uri, poate cea mai importantă realizare a sa, împreună cu un colectiv pasionat, Festivalul de Fotografie 'Photo Romania', unul dintre cele mai importante manifestări de gen din ţară.

Creat în 2010, sub titulatura FIAF, Festivalul 'Photo Romania' a adus fotografia în prim-planul vieţii culturale româneşti, înscriind oraşul Cluj în reţeaua mondială a festivalurilor de fotografie de înaltă ţinută.

În cadrul 'Festivalului de Fotografie Budapesta', ediţia 2018, Sebastian Vaida a fost invitat să participe cu două prelegeri despre fotografia contemporană în România.

Citeşte şi: Comisia Europeană îi dă REPLICA premierului Dăncilă! Răspuns TRANŞANT la scrisoarea primită de la oficialul român

Joi seara va avea loc evenimentul intitulat 'PHEN Nights' - proiecţii şi discuţii ce se concentrează în jurul organizaţiei cu acelaşi nume (The Photo Europe Network/ PHEN), ce include zece festivaluri europene de fotografie. Cu această ocazie, Sebastian Vaida va intra în dialog cu Tania Castro, director al Photon Valencia.

În data de 24 martie se va desfăşura masa rotundă 'BPF18 Analiză de portofolii', cu participarea unor experţi de gen maghiari şi internaţionali.

'Festivalul de Fotografie Budapesta' prezintă, pe parcursul a două luni, expoziţii fotografice din diverse colţuri ale lumii, întâlniri, analize de portofolii, ateliere şi prezentări de diapozitive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.