Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franța a câștigat medalia de bronz la Europeanul de handbal masculin din Croaţia: Arbitrii Constantin Din şi Sorin Dinu au condus meciul, ultimul din carieră

minge handbal

Naţionala de handbal masculin a Franţei a câştigat, duminică, medalia de bronz a Campionatului European din Croaţia, după ce a învins Danemarca, scor 32-29 (17-14). Arbitrii Constantin Din şi Sorin Dinu au condus partida, ultima din cariera lor internaţională.

Constantin Din şi Sorin Dinu au oficiat partida de duminică, încheind astfel o carieră care a mai inclus şapte turnee finale de mari competiţii rezervate naţionalelor, precum şi o finală a Ligii Campionilor, scrie news.ro.

La revenirea în ţară, Sorin Dinu îşi va depune candidatura la funcţia de vicepreşedinte FRH (sectorul masculin), pentru alegerile din 14 februarie.

Revenind la CE din Croaţia, tot duminică, de la ora 21.30, va avea loc finala pentru câştigarea trofeului, între Spania şi Suedia. În semifinale, Spania a eliminat campioana mondială en-titre, Franţa, iar Suedia a trecut de Danemarca, deţinătoarea titlului olimpic.

Înaintea finalei mici, EHF a anunţat şi All Star Team a CE din Croaţia: cel mai bun portar - Vincent Gerard (Franţa), extremă stânga – Manuel Strlek (Croaţia), inter stânga – Mikkel Hansen (Danemarca), centru – Sander Sagosen (Norvegia), pivot – Jesper Nielsen (Suedia), inter dreapta – Alex Dujshebaev (Spania), extremă dreapta – Ferra Sole (Spania), cel mai bun apărător – Jakov Gujun (Croaţia) şi MVP – Jum Gottfridsson (Suedia).

Naţionala României a evoluat în turul II preliminar al competiţiei, dar a încheiat, în iunie 2017, pe locul 3 o grupă din care au mai făcut parte Belarus, Serbia şi Polonia, şi a ratat calificarea la turneul final, unde au ajuns doar primele două clasate.

În 2016, titlul european a fost câştigat de Germania, care s-a impus în finală, în faţa Spaniei, cu scorul de 24-17.

Campionatul European din 2020 va avea loc în trei naţiuni, Austria, Norvegia şi Suedia, între 10-26 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.