Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franța: Un funcționar public este suspectat că ar fi furnizat informații guvernamentale către un spion din Coreea de Nord

dailymail.co.uk
alerta franta

Serviciile franceze de Securitate au reținut un funcționar public care este suspectat că ar fi furnizat informații guvernamentale către un spion din Coreea de Nord, a informat luni o sursă judiciară, relatează site-ul agenției Reuters, potrivit Mediafax.

"Un individ a fost reținut pentru a fi interofat, duminică după-amiază, în contextul unei investigații deschise de către procurorii de la Paris în luna martie", a informat sursa.

Citește și: Trump nu crede în Raportul Congresului privind încălzirea globală: Valul de frig brutal şi prelungit poate bate toate recordurile. Unde e încălzirea climei?

Persoana este suspectată că ar fi colectat și transmis informațiile unei unor entități din afară, cu scopul de a afecta interesul național, a mai informat sursa, adăugând că investigația este coordonată de Direcţia Generală de Securitate Internă (DGSI).

Mai multe publicații media au relatat luni că individul lucra în cadrul Senatului, camera superioară a Parlamentului francez. Surse apropiate președintelui Senatului, Gerard Larcher, au confirmat că serviciile de Securitate au percheziționat un birou luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.