Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

François Hollande recunoaşte că a făcut "greşeli" în timpul mandatului său

hollande

Presedintele francez François Hollande a recunoscut joi ca a facut "greseli", în special în ce priveste somajul, însa a apreciat ca este "calit", într-o emisiune televizata de la jumatatea mandatului prezidential, marcat de o scadere puternica a popularitatii sale, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Emisiunea numita "În direct cu francezii" a început cu întrebari foarte incisive la adresa lui Hollande privind promisiunile pe care le-a facut înainte de alegerea sa în functia de presedinte, în mai 2012.
"Nu am devenit presedinte al tarii pentru ca as fi fost tras la sorti (...). Nu ma plâng niciodata, sunt o fiinta normala, am inima, spirit, gânduri, emotii, trebuie sa pastrez o forma de modestie", a declarat presedintele socialist.
"Încerc sa ma mentin asa" a adaugat el, într-o încercare de a reduce la tacere criticile asupra personalitatii sale fluctuante si evazive.
"Sunt calit. Am rezistat timp de doi ani si jumatate", a afirmat Hollande pe un ton ironic.
De asemenea, el a afirmat ca vrea sa "reformeze" Franta pâna la terminarea mandatului sau de cinci ani, în 2017, subliniind va renunta sa mai candideze la presedintie, daca nu va reusi sa diminueze rata somajului.
"Credeti ca ma voi prezenta în fata francezilor, daca nu voi reusi sa ating acest scop pâna la sfârsitul mandatului meu? Francezii vor fi implacabili si vor avea dreptate", a declarat el.
"Intentionez în urmatorii doi ani si jumatate câti îmi mai ramân (...) sa reformez tara", a afirmat el, într-o emisiune televizata.
Rata somajului din Franta a înregistrat un nivel record, existând peste 3,4 milioane de persoane fara loc de munca.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.