Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franțuzoaica Niombla și-a prelungit contractul cu CSM București

Gnonsiane Niombla

Interul stânga francez Gnonsiane Niombla și-a prelungit, cu două sezoane, contractul cu echipa feminină de handbal CSM București, a anunțat, vineri, clubul, pe site-ul său oficial. ''Sunt fericită să joc la CSM București, o mare echipă, un mare club, alături de care sper să câștig multe trofee. Clubul a făcut eforturi să construiască o echipă ambițioasă și sunt fericită să fiu implicată în acest proiect'', a declarat Niombla.

''Suntem conectați la prezent, dar construim și viitorul. Gnonsiane Niombla este o jucătoare care s-a integrat perfect la CSM București, iar prelungirea contractului a venit în mod firesc. Vom menține un standard ridicat de performanță, iar echipa feminină de handbal va rămâne o emblemă a Bucureștiului în Europa, răsplătind astfel încrederea acordată de Consiliul General și Primăria Capitalei'', a spus, la rândul său, directorul general al clubului, Alin Petrache, conform Agerpres.

Niombla (26 de ani) a venit la campioanei Europei în vara anului trecut, de la Fleury Loiret, și semnase un contract pe un an. Niombla a avut evoluții apreciate, marcând 26 de goluri în Liga Campionilor și 31 în Liga Națională. Gnonsiane Niombla a venit la CSM București pentru postul de inter stânga, însă a dat randament pe orice post din linia de 9 metri, precizează sursa menționată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.