Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francesco Bagnaia a căștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP

Italianul Francesco Bagnaia (Ducati) a câştigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP, desfăşurat pe circuitul de la Jerez, la finalul căruia a preluat conducerea în clasamentul general al Campionatului Mondial, informează AFP.

Bagnaia a fost înregistrat cu timpul de 39 min 29 sec 085/1000, reuşind să-l devanseze cu 0,221 sec pe sud-africanul Binder şi cu 1,119 sec pe australianul Jack Miller, ambii componenţi ai echipei KTM.

Acesta este al 13-lea succes din cariera lui Francesco Bagnaia la clasa regină a CM de motociclism viteză şi al doilea consecutiv în Andaluzia, conform Agerpres.

Bagnaia a urcat pe prima poziţie în ierarhia piloţilor, având un avans de 22 de puncte faţă de fostul lider, Marco Bezzecchi (VR46 Racing), după patru etape.

Britanicul Sam Lowes (Kalex) a dominat cursa la clasa Moto2, obţinând primul său succes de la debutul acestui sezon. Pe locurile următoare s-au clasat spaniolii Pedro Acosta (Kalex) şi Alonso Lopez (Speed Up).

La clasa Moto3 s-a impus spaniolul Ivan Ortola (KTM), urmat de columbianul de origine spaniolă David Alonso (Gas Gas) şi de un alt spaniol, Jaume Masia (Honda).

Ivan Ortola a obţinut cu această ocazie a 700-a victorie din istoria motociclismului spaniol, conform EFE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.