Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francezul Lucas Digne vrea să plece de la Everton. Ce echipe de top au pus ochii pe fotbalist

www.premierleague.com
Everton

Lucas Digne, fundaşul stânga al naţionalei de fotbal a Franţei, vrea să plece de la Everton, unde nu a mai jucat de mai bine de o lună şi are o relaţie proastă cu antrenorul Rafael Benitez, venit în vară la formaţia engleză, scrie L'Equipe.

Aventura lui Lucas Digne la Everton pare aproape să se încheie după trei sezoane şi jumătate, fundaşul fiind folosit ultima dată de Benitez pe 1 decembrie. Digne i-a transmis lui Benitez că nu este mulţumit, iar tehnicianul a vorbit vineri despre acest subiect într-o conferinţă de presă.

"El a fost foarte clar. (...) Ce să-i spui unui jucător care nu vrea să fie aici. Am avut câteva discuţii cu el şi mi-a spus ce gândeşte despre asta", a spus Benitez. Potrivit acestuia, fundaşul este interesat mai mult de "statisticile sale personale" decât de situaţia echipei, potrivit Agerpres.

Fotbalistul de 28 de ani, format de Lille, considerat unul dintre cei mai buni pe postul său în Premier League, sub contract până în 2025, este în vizorul unor echipe precum Chelsea, Newcastle sau Inter Milano.

Cu unsprezece luni înaintea Cupei Mondiale (21 noiembrie - 18 decembrie), fundaşul stânga al naţionalei Franţei are tot interesul să găsească o echipă unde să joace dacă are vrea să fie prezent la turneul din Qatar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.