Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francezul Mike Maignan, aproape de revenirea între buturile lui AC Milan

milanreports.com
Mike Maignan

Francezul Mike Maignan se reface după o accidentare şi este aproape de revenirea între buturile lui AC Milan, cel care i-a luat locul în ultimele patru meciuri ale campioanei din Serie A fiind românul Ciprian Tătăruşanu, scrie joi presa italiană, potrivit Agerpres.

Recuperarea lui Mike Maignan merge bine şi portarul aşteaptă avizul medicilor pentru a reveni la antrenamentele echipei. Fotbalistul de 27 de ani s-a accidentat la gambă luna trecută într-un meci al naţionalei Franţei.

Maignan nu va fi apt pentru meciul de campionat de duminică de pe terenul lui Hellas Verona. Revenirea sa este aşteptată în partida de acasă cu Monza, pe 22 octombrie. Francezul a avut evoluţii bune în actualul sezon, în care a luat opt goluri şi a avut două meciuri fără gol primit în şapte întâlniri din Serie A.

În absenţa lui Maignan, Tătăruşanu a bifat în această toamnă patru prezenţe pentru rossoneri, două în campionat şi două în Liga Campionilor. Românul a prins şi în stagiunea trecută mai multe meciuri când francezul a fost accidentat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.