Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francezul Tsonga, eliminat în primul tur la Roland Garros de argentinianul Olivo

www.agerpres.ro
Tsonga

Jo-Wilfried Tsonga, cap de serie nr. 12, a fost eliminat suprinzător miercuri în turul inaugural la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului, fiind învins în patru seturi, 7-5, 6-4, 6-7 (6/8), 6-4, de argentinianul de 25 de ani Renzo Olivo, nr. 91 mondial.

Meciul fusese întrerupt marți din cauza întunericului. Un singur ghem s-a disputat miercuri, Tsonga pierzându-și serviciul și partida. Francezul, nr. 11 mondial, nu mai fusese eliminat în primul tur la Roland Garros din 2005, de la prima sa participare, conform Agerpres.

În turul secund, Olivo îl va întâlni pe americanul Kyle Edmund, nr. 49 mondial. Miercuri au obținut calificarea în turul 3 al Internaționalelor de tenis ale Franței austriacul Dominic Thiem, cap de serie nr. 6, învingător cu 7-5, 6-1, 6-3 în fața italianului Simone Bolelli, belgianul David Goffin, cap de serie nur. 10, care l-a învins cu 6-2, 6-4, 3-6, 6-3 pe ucraineanul Serghei Stahovski, și argentinianul Diego Schwartzman, care a trecut în trei seturi, 6-3, 7-5, 6-2, de italianul Stefano Napolitano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.