Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franck Ribery a confirmat ataşamentul său pentru Fiorentina: 'Viola pentru totdeauna'

www.fourfourtwo.com
Franck Ribery

Celebrul fotbalist francez Franck Ribery a confirmat joi ataşamentul faţă de Fiorentina, după o primă reacţie care a ridicat îndoieli cu privire la restul carierei sale la gruparea din Serie A, scrie France Football.

''Viola pentru totdeauna!", a scris francezul, joi, pe contul său de Instagram, ca răspuns la o postare a lui Sebastien Frey, fostul portar al Fiorentinei, devenit ambasador al clubului, conform agerpres.ro.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

"Sunt sigur că nu s-a gândit niciodată să plece de la Fiorentina'', a scris Frey în postare.

În urmă cu două zile, Ribery a dat de înţeles că nu va mai juca în Italia după ce casa lui a fost călcată de hoţi în timpul meciului de duminică al echipei sale, Fiorentina.

Ribery a avut parte de o seară ciudată duminică. După victoria obţinută de Fiorentina la Parma (2-1), mijlocaşul francez s-a întors acasă pentru a constata că pe acolo au trecut hoţii în timp ce el era plecat. Incidentul putea avea urmări pentru fotbalistul sosit în urmă cu mai puţin de un an în Serie A, după 12 sezoane la Bayern Munchen, cu care a câştigat toate trofeele posibile pe plan intern, dar şi Liga Campionilor.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, atenționează: ‘Infecția cu coronavirus poate să treacă prin mască la un moment dat’

Într-un video şi un mesaj postate pe reţelele de socializare la scurt timp de la incident, francezul a sugerat că ar putea lua în calcul plecarea din Italia, ca măsură de securitate.

"Soţia şi copiii mei erau în siguranţă la Munchen, dar cum să ai încredere astăzi", a scris jucătorul în vârstă de 37 de ani. "Familia mea este pe primul loc şi vom lua deciziile necesare pentru binele nostru", a adăugat el.

Ribery a avut evoluţii apreciate în cele 15 apariţii în campionat pentru Fiorentina, el lipsind mult timp din cauza unei accidentări la gleznă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.