Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francois Hollande ia poziție în scandalul de spionaj german

merkel hollande

Presedintele francez Francois Hollande a cerut joi ca 'toate informatiile' sa fie comunicate Frantei, dupa dezvaluirile din presa conform carora serviciile de securitate germane au ascultat convorbirile ministrului de externe al Frantei, Laurent Fabius, informeaza AFP.

'Cerem sa ne fie comunicate toate informatiile', a declarat presedintele francez pentru jurnalistii francezi în Valletta (Malta), unde participa la summitul UE-Africa. 'Nu pot exista practici de acest tip între aliati', a adaugat liderul francez.

'Stiu ca d-na cancelar (federal german) va face totul pentru a ne explica exact circumstantele' care au facut 'sa fie ascultat un ministru al republicii franceze', a spus Hollande.

Seful statului francez a adaugat ca i s-a 'spus ca aceste practici au încetat total'. 'Însa doresc sa se mai verifice', a spus Hollande.

Serviciile secrete germane l-au spionat pe ministrul francez de externe, potrivit radio-ului public german Berlin-Brandeburg, care a prezentat noi detalii în aceasta afacere de spionaj ce o pune, de mai multe luni, într-o situatie incomoda pe Angela Merkel.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.