Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frank Ribery (36 de ani), fotbalistul echipei italiene Fiorentina, deranjat de sistemul VAR

citizentv.co.ke
VAR arbitraj video fotbal

Frank Ribery (36 de ani), fotbalistul echipei italiene Fiorentina, spune că prefera vremea în care meciurile se disputau fără sistem de arbitraj video, potrivit Mediafax.

Într-un interviu acordat Corriere dello Sport, Ribery a explicat că minutele pierdute în urma consultării sistemul VAR sunt destul de deranjante, însă francezul spune că încearcă să se adapteze la noile reguli.

"Sunt împărțit în ceea ce privește sistemul VAR. Nu îmi place, dar mă adaptez. E o problemă atunci când apar întreruperi de două-trei minute pentru a se verifica o fază. Preferam fotbalul fără VAR, dar dacă asta este regula, o voi respecta", a declarat Ribery.

Citește și: Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

Franck Ribery, sosit la Fiorentina în această vară, de la Bayern Munchen, a ratat ultimele trei meciuri ale echipei sale, fiind suspendat după un cartonaș roșu văzut la meciul cu Lazio, din 27 octombrie, scor 1-2. Aceasta a protestat vehement la finalul jocului, iar arbitrul i-a arătat cartonașul roșu în afara terenului.

"Ar fi trebuit să evit acea reacție. Mi-am prezentat scuzele, dar nu a fost de ajuns. A fost o adevărată tristețe. Instinctul și tensiunea meciului și-au spus cuvântul în fața experienței. E păcat, mai ales că eu niciodată nu am avut probleme majore cu arbitrii", a mai spus Ribery.

Ribery ar putea reveni pe teren duminică, în meciul cu Verona, din etapa cu numărul 13 a Serie A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.