Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franţa/alegeri. Melenchon EXCLUDE o eventuală retragere în favoarea lui Hamon şi a socialiştilor

Stângistul Jean-Luc Mélenchon, candidat în alegerile prezidenţiale din Franţa, a respins vineri în mod categoric posibilitatea de a părăsi cursa electorală în favoarea lui Benoit Hamon, câştigătorul alegerilor primare ale socialiştilor, transmite Reuters, potrivit agerpres.

'Imaginaţi-vă că, cu 40 de zile înainte de primul tur, din senin, spun că s-a terminat şi că tot ce am spus în ultimii cinci ani nu mai există', a declarat Mélenchon la postul BFM TV. 'Ar fi absurd, asta ar încuraja mii de oameni să se abţină de la vot', a comentat el.

Reporterul britanic, care INVENTASE traficanţi de arme în România, şi-a văzut moartea cu ochii

Arnaud Montebourg, care a pierdut la primare în favoarea lui Hamon şi şi-a anunţat susţinerea pentru fostul rival, i-a cerut joi lui Mélenchon să se retragă din competiţia electorală înaintea primului tur, care va avea loc pe 23 aprilie, pentru a creşte şansele socialiştilor de a fi reprezentaţi în turul secund, pe 7 mai.

Un sondaj IFOP publicat joi îl confirmă pe Hamon pe locul al patrulea în intenţiile de vot, cu 13,5%, în timp ce Mélenchon este creditat cu 11%.

Cei doi candidaţi de stânga vor organiza la sfârşitul acestei săptămâni, la Paris, adunări concurente pentru a încerca să-şi relanseze campaniile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.