Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reporterul britanic, care INVENTASE traficanţi de arme în România, şi-a văzut moartea cu ochii-VIDEO

Reporterul britanic, Stuart Ramsay, cel care inventase povestea traficanţilor de arme din România, a trecut prin clipe de groază în Irak, fiind la un pas să îşi piardă viaţa.

Sky News a anunţat vineri dimineaţă că echipa de jurnalişti, condusă de corespondentul-şef Stuart Ramsay, a scăpat la limită de un atac sinucigaş, care a avut loc în timp ce urmărea ofensiva armatei irakiene împotriva jihadiştilor Statului Islamic din jumătatea vestică a bastionului Mosul. De asemenea, jurnaliştii încercau în acelaşi timp să scape din calea focurilor de armă trase de lunetişti pe prima linie a frontului de la Mosul, relatează news.ro.

Suma COLOSALĂ pe care Biserica Anglicană a plătit-o 'să închidă gura' minorilor abuzati SEXUAL

Echipa Sky News era formată din corespondentul-şef Stuart Ramsay, cameramanul Nathan Hale, producătorul irakian Haider Kata şi consilierul de securitate Mike Mawhinney.

Atacul sinucigaş a avut loc miercuri, atunci când cei patru au fost nevoiţi să se ascundă într-un autovehicul şi să fugă printr-un câmp acoperit de lunetişti ai Statului Islamic.

content-image

Imaginile surprinse de dronă arată că explozia a avut loc la doar câţiva metri de echipa condusă de Stuart Ramsay. Însă, cei patru au reuşit să scape nevătămaţi datorită unui excavator, care a limitat suflul puternic al exploziei din jumătatea vestică a bastionului jihadist de la Mosul.

Israelul a intereceptat o rachetă lansată împotriva unui avion militar

”Uneori trebuie să fugi în linia frontului, chiar dacă creierul tău urlă să nu mergi [...] Mi-am simţit mâinile şi picioarele, toate membrele erau acolo. Nu mai avea de ales după ce am coborât din autovehiculele blindate direct în câmpul de luptă plin de lunetişti. Practic, noi ne ascundeam în dărâmături, încercând să găsim o cale pentru a ieşi de acolo”, a povestit Ramsay.

Jurnalistul Stuart Ramsay este o mai veche cunoştinţâ a românilor după ce a realizat un material despre presupuşii traficanţi de arme din ţara noastră. Materialul prezenta imagini de la o întâlnire a jurnalistului cu doi presupuşi traficanţi de arme, care îi prezentau mai multe tipuri de arme despre care autorul materialului afirma că sunt arme militare. Însă, armele prezentate în imagini sunt de vânătoare şi pot fi deţinute legal în ţara noastră de către vânători, colecţionari, precum şi de personalul silvic, potrivit Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.