Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în Franța: Încă 231 de morți, în ultimele 24 de ore, iar bilanțul total este de 1.331 de decese

Operation World
Franta harta

În faţa "valului" de bolnavi care ocupă spitalele din Franţa şi a unui bilanţ cu 1.331 de morţi, guvernul francez va anunţa "în câteva zile" o eventuală prelungire a carantinei, scrie AFP.

Coronavirusul a cauzat moartea a 1.331 de persoane înregistrate în spital de la începutul epidemiei în Franţa şi 2.827 de pacienţi se aflau miercuri la Terapie Intensivă, iar 3.900 sunt vindecate, a anunţat directorul general al Departamentului francez pentru sănătate Jérome Salomon, informează news.ro.

Citește și: Dr Alexandru Rafila: Probabil spre sfârștiul lunii aprilie se va ajunge la mii de cazuri zilnic!

Aceste bilanţuri se traduc printr-o creştere cu 231 de decese şi 311 noi pacienţi la Terapie Intensivă faţă de ziua precedentă, un total de 11.539 de bolnavi spitalizaţi, potrivit lui Salomon.

"Izolarea va dura atât timp cât va fi necesar. Noi vom anunţa în zilele următoare maniera în care vom pune în practică recomandările consiliului ştiinţific", care sugerează extinderea acesteia până la 28 aprilie, a indicat miercuri purtătorul de cuvânt al Guvernului francez, Sibeth Ndiaye.

Citește și: Atac furibund al lui Rareș Bogdan: Speculanților, blestemaților, vreți să vă cumpărați masini noi si elicoptere cu prețul vieții unor copii bolnavi de cancer?

Franţa trebuie să se pregătească pentru "un efort lung", a prevenit premierul Edouard Philippe: "Este urgenţa sanitară care agită toate spiritele aastăzi, dar este de asemenea, şi va fi din ce în ce mai mult, un şoc economic, un şoc social", a declarat premierul francez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.