Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franţa se pregătește de RĂZBOI CIVIL: Anunțul APOCALIPTIC făcut de Marine Le Pen

The Independent
MArine Le Pen

Candidata extremei drepte la alegerile prezidenţiale din Franţa, Marine Le Pen, consideră că imigraţia masivă pe care a cunoscut-o Franţa în ultimii 40 de ani conturează acum 'perspectiva războiului civil', motiv pentru care ea doreşte o consultare naţională - nu un referendum - prin care francezii să-şi exprime opţiunile asupra condiţiilor de 'intrare, şedere şi de dobândire a naţionalităţii', relatează AFP şi publicaţia El Mundo.

'Situaţia a devenit incontrolabilă, pentru că an după an milioane de migranţi s-au stabilit în Franţa', a spus Marine Le Pen în timpul unei conferinţe pe această temă desfăşurată luni la Paris, scrie agerpres.ro.

Citește și: Emma Watson a pozat topless: Cum arată sânii lui Hermione din Harry Potter / FOTO HOT

'O parte şi-au recreat (în Franţa) comunitatea de origine şi trăiesc conform obiceiurilor şi legilor care nu sunt cele ale Franţei', iar 'în anii 2000 o parte a migranţilor şi copiii lor au început războiul împotriva Franţei', a continuat liderul Frontului Naţional (FN). 'De peste 40 de ani orice observator lucid şi obiectiv semnalează problema şi în faţa a tot mai multe intimidări şi agresiuni anti-franceze perspectiva războiului civil nu mai este o fantasmă', a continuat ea.

Marine Le Pen a criticat şi guvernele succesive de la Paris, despre care a spus că au 'cheltuit mii de miliarde de euro (...) în speranţa laşă că vor cumpăra pacea socială'. Dar ea a ţinut să menţioneze că nu imigraţia în sine este vinovată, ci globalizarea care a adus pierderea respectului faţă de 'popoare, religii, cultură şi civilizaţie, condamnate să se evapore şi să facă loc unei lumi reduse la pieţe'.

Citește și: Puterea rugăciunii Tatal Nostru înainte de masă: Rezultatul unui studiu de 10 ani făcut de un fizician rus

În consecinţă, candidata extremei drepte a pledat pentru instituirii unei 'politici a cetăţeniei', care va începe - dacă ea va fi aleasă preşedinte - cu 'o consultare naţională asupra unui subiect precis: condiţiile de intrare, şedere şi de dobândire a naţionalităţii'.

Această consultare naţională nu va fi un referendum, ci o 'dezbatere naţională', a precizat ulterior pentru AFP vicepreşedintele Frontului Naţional, Florian Philippot.

Citește și: Facebook a făcut anunțul: Cum îți poți pune steagul țării peste poza de profil

Totuşi, în intervenţia ei de luni, Marine Le Pen şi-a arătat aprecierea faţă de francezii care în al Doilea Război Mondial au salvat copii evrei ce ar fi riscat deportarea în timpul ocupaţiei naziste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.