Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fratele lui Igor Dodon, reținut de autoritățile de la Moscova! Fostul președinte al Republicii Moldova ar fi șantajat de Kremlin

dodon putin

Fratele fostului Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, Alexandru, a fost reținut marți, 17 ianuarie, de autoritățile de la Moscova. Anunțul a fost făcut de liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

Potrivit lui, Dodon este șantajat de autoritățile ruse, fiind impus să semneze mai multe documente prin care refuză să destrame fracțiunea Partidului Socialiștilor în Parlament, conform deschide.md.

Ceea ce făcea Dodon împotriva mea, aceleași mecanisme sunt acum folosite împotriva lui”, a declarat Usatîi în cadrul unei conferințe de presă.

Liderul PN a menționat că Alexandru Dodon a fost reținut la cererea autorităților Republicii Moldova, însă peste câteva ore a fost eliberat deoarece este cetățean al Federației Ruse, iar cetățenii ruși nu pot fi extradați.

De menționat că Alexandru Dodon a părăsit teritoriul R.Moldova la scurt timp după ce Igor Dodon a fost reținut. Acesta ar fi complice în dosarul pornit pe numele fostului președinte al R.Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.