Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fratele şi sora premierului din Singapore spun că se simt ameninţaţi şi că şi-au pierdut încrederea

epa.es
singapore hong kong

Fratele cel mic şi sora premierului din Singapore, Lee Hsien Loong, au afirmat miercuri că şi-au pierdut încrederea în liderul naţiunii şi că se tem de 'folosirea instrumentelor statului' împotriva lor, relatează Reuters. 'Suntem preocupaţi de faptul că sistemul are puţine pârghii de control pentru a preveni abuzurile guvernului. Simţim că Big Brother este omniprezent', au declarat Lee Wei Ling şi Lee Hsien Yang, potrivit unui comunicat de presă şi unei declaraţii de şase pagini, difuzate miercuri.

În consecinţă, Lee Hsien Yang şi soţia lui, Lee Suet Fern, vor părăsi Singapore. 'Nu doresc să plec. Hsien Loong este singurul motiv pentru plecarea mea', a afirmat Lee Hsien Yang. 'Ne simţim extrem de neconfortabil şi monitorizaţi îndeaproape în propria ţară', au afirmat ei, întâmplându-se destul de rar să iasă la iveală o astfel de neînţelegere familială, conform Agerpres.

Într-o declaraţie, premierul a negat acuzaţiile aduse de fratele său şi sora sa şi a afirmat că este foarte dezamăgit că aceştia au făcut publice probleme de familie. Lee Hsien Yang a declarat miercuri pentru Reuters că rămâne încă în Singapore, dar că intenţionează să plece 'pentru un viitor previzibil.' El este om de afaceri şi în prezent este preşedinte al Autorităţii Aviaţiei Civile din Singapore. În centrul disputei familiale este viitorul unei case în apropiere de cartierul comercial Orchard, unde tatăl lor ,Lee Kuan Yew, a trăit în cea mai mare parte a vieţii. El a fost primul premier din Singapore şi a condus ţara timp de trei decenii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.