Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fratele unui fost deputat a murit, după ce a căzut în Dunăre, în urma unui accident naval

sulina

Un bărbat de 65 de ani, pasager într-o barcă, a căzut luni în Dunăre, după ce ambarcațiunea s-a lovit de o geamandură. Bărbatul a fost dus la mal și resuscitat, însă fără succes.

O barcă de tip Laguna cu motor de 20 de cai putere a lovit o geamandură în zona milei 31. La bord se aflau trei persoane printre care și fostul deputat al rușilor lipoveni și viceprimar al municipiului Tulcea, Andrian Ampleev. Fratele acestuia este cel care a decedat în urma accidentului.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea o ambarcațiune pe brațul Sulina, din cauza valurilor ar fi lovit o geamandură.

În urma impactului, un pasager în vârstă de 65 de ani, din Tulcea, a căzut în Dunăre. Acesta a fost scos din apă și dus la mal de către conducătorul ambarcațiunii și celălalt pasager și a fost resuscitat de un echipaj medical, însă nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Bărbatul de 60 de ani deține certificat de conducător ambarcațiune de agrement și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.