Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frații Dedeman pregătesc lovitura anului: vor să cumpere CSA Steaua, în plin război între generali și Guvern/ UPDATE

adevarul.ro
fratii paval

Frații Pavăl, patronii gigantului Dedeman, ar negocia pentru a cumpăra parte din clubul CSA Steaua. Aceștia ar încerca o asociere cu Ministerul Apărării pentru a deveni partenerul privat de care clubul are nevoie pentru a i se permite promovarea în prima ligă.

UPDATE: "Referitor la articolele recent apărute în presă, țin să precizez faptul că nu am avut și nu avem în derulare niciun fel de discuție sau negociere care să aibă ca subiect preluarea echipei de fotbal CSA Steaua București sau asocierea cu MApN în vederea administrării acesteia. Nu există implicare și interes din partea noastră de a investi în echipa menționată." transmite Dragoș Pavăl, Președinte DEDEMAN

_

Cei doi ar urma să fie acționari alături de MApN într-o societate care urmează să fie înființată pentru a administra echipa de fotbal a Stelei, informează Iamsport.

CSA Steaua a primit interzis să promoveze în prima ligă din cauza faptului că echipa este finanțată de către Ministerul Apărării. Legea Sportului nu permite cluburilor finanțate de la bugetul de stat să evolueze în prima ligă.

CSA Steaua, în război deschis cu Guvernul

Oficialii celor de la CSA Steaua se află într-un război deschis cu Guvernul. Premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, iar procurorii DNA anchetează modul în care a fost închiriat stadionul din Ghencea.

Premierul Marcel Ciolacu i-a criticat public pe șefii clubului CSA Steaua pentru faptul că folosesc orice tertip pentru a împiedica FCSB să joace în Ghencea.

„Bazele sportive sunt ale statului român; bazele sportive sunt pentru sport. Nu trebuie să ne implicăm, nu trebuie să ţinem cont de alte lucruri şi să nu lăsăm anumiţi sportivi să joace pe aceste baze care sunt ale statului român. Cum şi eu, în acest moment vremelnic sunt prim-ministru, şi aceste baze se dau în administrare anumitor instituţii. Instituţiile respective trebuie să se ridice la nivelul aşteptării sportivilor. Înţeleg foarte bine că se pot face şi concerte pe stadioane, dar atunci când nu există competiţii, atunci când nu există solicitări de la sportivi, atunci când nu se deteriorează gazonul înaintea unei competiţii - regulile foarte stricte", a declarat premierul.

"Eu nu vreau să intru în nicio polemică... nu pot să te exprimi la televizor pe o bază a statului român sau cu o echipă care este plătită de către un minister. Cred că trebuie să avem bun simţ cu toţii şi să intrăm într-o logică care să ducă la performanţă în sport, nu la discuţii între conducători... Nu am făcut acest lucru pentru că trebuie echipa FCSB sau alte echipe să joace sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru dintr-un principiu simplu: stadioanele sunt pentru sportivi, nu ai dreptul să iei unor sportivi dreptul de a juca pe un stadion", a mai declarat Ciolacu.

Întrebat dacă Florin Talpan, juristul CSA Steaua, şi-a depăşit atribuţiile, Marcel Ciolacu a răspuns: „Domnul Covaliu, doamna Lipă se pot mândri cu medaliile pe care le au la gât. Când tu nu ai nicio performanţă sportivă şi să te implici, să strici lucruri din ambiţii personale, vă anunţ că nu voi permite, nu domnului Talpan, nimănui cât timp sunt prim-ministru să facă acest lucru. Oamenii de sport au dreptul să vorbească”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.