Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frații Dedeman transmit că nu sunt interesați de CSA Steaua: Nu avem nici un fel de discuție sau negociere pe această temă

Forbes
Dragos Paval dedeman

După ce în piață au apărut informații privind o eventuală implicare a patronilor Dedeman în zona fotbalului prin asociarea/preluarea CSA Steaua, acum președintele Dedeman, Dragoș Pavăl tranmiste STIRIPESURSE.RO că ”Nu există implicare și interes din partea noastră de a investi la echipa menționată.”

"Referitor la articolele recent apărute în presă, țin să precizez faptul că nu am avut și nu avem în derulare niciun fel de discuție sau negociere care să aibă ca subiect preluarea echipei de fotbal CSA Steaua București sau asocierea cu MApN în vederea administrării acesteia. Nu există implicare și interes din partea noastră de a investi în echipa menționată." transmite Dragoș Pavăl, Președinte DEDEMAN într-o precizare transmisă redacției.

Anterior apăruseră informații potrivit cărora Frații Pavăl ar urma să fie acționari alături de MApN într-o societate care urmează să fie înființată pentru a administra echipa de fotbal a Stelei.

CSA Steaua a primit interzis să promoveze în prima ligă din cauza faptului că echipa este finanțată de către Ministerul Apărării. Legea Sportului nu permite cluburilor finanțate de la bugetul de stat să evolueze în prima ligă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.