Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF a alcătuit primul 11 cu imagini ale fotbaliştilor de când erau copii

Federaţia Română de Fotbal a lansat o provocare cu poze din copilăria unora dintre cei mai importanţi jucători români Pe site-ul federației a fost alcătuit „primul 11” cu imagini ale fotbaliştilor de când erau copii, potrivit Mediafax.

„Îi știm din perioadele când ne încântau cu jocul lor, pe unii poate chiar din juniorat, dar pe cei mai mulți de la maturitatea sportivă. Cu câțiva ne-am obișnuit deja în ipostaza de antrenori. Dar cum erau la începuturi, la primul șut din viață sau chiar și mai devreme? Haideți să descoperim o echipă inedită, un 4-4-2 al inocenței, format din jucători români importanți, prin chipul copilăriei!”, spun reprezentanții FRF pe site-ul instituției.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

A fost ales sistemul 4-2-2, iar poarta este „apărată” de fostul internaţional Dumitru Moraru (63 de ani), care a evoluat la cele două mari rivale din Capitală, Steaua şi Dinamo.

Pe linia de fund au fost aşezaţi Cosmin Contra (44 de ani), Dorin Goian (39 de ani), Miodrag Belodedici (55 de ani), Mircea Rednic (58 de ani).

La mijloc, FRF i-a ales pe actualii antrenori Nicolae Dică (39 de ani), Florin Constantinovici (52 de ani), Gheorghe Hagi (55 de ani) şi pe fostul internaţional Lucian Sânmărtean (40 de ani).

În atac au fost aşezaţi Viorel Moldovan (47 de ani) şi Gabi Balint (57 de ani).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.