Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF a refuzat derogarea privind licenţa antrenorului FC Rapid, Mihai Iosif

agerpres.ro
mihai iosif

Federaţia Română de Fotbal a respins, vineri, prin decizia Comitetului Executiv, solicitarea clubului FC Rapid cu privire la derogarea în ceea ce priveşte licenţa necesară antrenorului Mihai Iosif.

"Respinge solicitarea clubului FC Rapid 1923 SA cu privire la instituirea derogării în ceea ce priveşte licenţele necesare antrenorilor principali din Liga 1, respectiv modificarea corespunzătoare a art. 20 alin. 2 lit. a) din RSA", a anunţat Federaţia Română de Fotbal, agerpres.ro.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a afirmat că regulamentele în vigoare nu au putut fi modificate.

"Nu e nicio modificare, rămân aceleaşi regulamente. FRF este parte a unei convenţii cu UEFA care a stabilit ca la nivelul primei ligi să ai doar antrenori cu licenţă Pro. Acesta este regulamentul pe care îl aplicăm şi în România. Există o derogare pentru antrenorii cu licenţă A care sunt înscrişi la cursuri pentru licenţă Pro şi care promovează cu echipa în Liga I. E un lucru negociat cu UEFA şi pe care îl putem aplica. În unanimitate membrii Comitetului Executiv au votat că regulamentul nu trebuie modificat", a declarat Burleanu.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat pe antrenorul formaţiei Rapid, Mihai Iosif, cu două etape de suspendare şi 6.800 de lei penalitate sportivă, iar clubul a primit o amendă de 10.000 de lei. Sancţiunea vine ca urmare a sesizării Şcolii Federale de Antrenori în cazul lui Mihai Iosif şi al altor trei tehnicieni, Andrei Prepeliţă (FC Argeş), Marius Croitoru (FC Botoşani) şi Ilie Poenaru (Academica Clinceni), deoarece aceştia au acordat indicaţii la meciurile echipelor pe care le conduc fără să deţină licenţa Pro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.