Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF a sancţionat Dinamo şi FCSB pentru incidentele produse la meciul de sâmbătă,

sigla FRF

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat cluburile Dinamo şi FCSB în urma incidentelor produse la meciul de sâmbătă, din etapa a XII-a a Ligii I, informează lpf.ro, potrivit Mediafax.

"În baza art. 82.2. şi 3.a şi c., raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo cu o penalitate sportivă de 10.000 lei; În baza art. 83.7 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul FC FCSB cu avertisment şi o penalitate sportivă de 5.000 lei", informează lpf.ro.

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I. Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor. Au marcat: Coman '28 / Ciobotariu '9.

OMV Petrom a dat lovitura: Compania a găsit un zăcământ uriaș de naze naturale, în România

Derbiul a fost întrerupt în minutul 33, din cauza unor incidente şi s-a reluat după aproximativ zece minute. La un corner pe care urma să-l execute de pe partea stângă Florinel Coman, fanii dinamovişti au aruncat cu obiecte în teren şi au scandat injurii rasiste şi xenofobe la adresa jucătorului FCSB, respectiv la adresa abitrului Istvan Kovacs. Galeria dinamovistă a scandat: "Ţiganule" şi "Afară cu ungurii din ţară". Kovacs a trimis jucătorii la cabine şi meciul a fost oprit circa zece minute. Arbitrul de centru a fost şi el lovit de un obiect venit din peluza dinamovistă.

După aproximativ 10 minute de la terminarea partidei, mai mulţi suporteri FCSB şi dinamovişti au intrat pe suprafaţa de joc, între aceştia iscându-se o altercaţie fizică. În primă faza a intervenit firma de securitate contractată de organizator, după care au intervenit jandarmii, suporterii fiind îndepărtaţi de pe suprafaţa de joc. În urma acestui incident, şase persoane au fost identificate de jandarmi şi sancţionate cu câte 500 de lei fiecare şi interzicerea accesului de a mai participa la partide de fotbal, pe o perioadă de un an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.