Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF face, pe site-ul oficial, precizări în ceea ce priveşte participarea echipelor din România în cupele europene, sezonul 2020/2021

frf

Federaţia Română de Fotbal face, vineri, pe site-ul oficial, precizări în ceea ce priveşte participarea echipelor din România în cupele europene, sezonul 2020/2021, anunță news.ro.

În urma demersului făcut de Federaţia Română de Fotbal, în contextul dialogului pe care-l are cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi cu Ministerul Sănătăţii, Guvernul României a specificat în Hotărârea nr. 35 / 15 iulie 2020, art. 21, punctul l, că membrii delegaţiilor sportive internaţionale care participă la competiţii sportive organizate pe teritoriul României sunt scutiţi de măsura carantinei şi a izolării, în condiţiile legii.

Citește și: Replică dură din partea USR PLUS, despre anunțul lui Ludovic Orban : ‘PNL prezintă sondaje măsluite’ .

În ceea ce priveşte deplasările externe pe care echipele româneşti vor fi nevoite să le facă, situaţia este diferită de la stat la stat. Dar precizăm că unele dintre ţări au, de asemenea, specificate anumite excepţii pentru delegaţiile sportive, aşa cum se întâmplă şi în cazul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.