Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF: Gigi Becali a rămas OFICIAL fără Steaua

gigi becali

FC Steaua București, echipă patronată de Gigi Becali, și-a schimbat numele în Fotbal Club FCSB SA, a anunțat, joi, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, la finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF în care s-a aprobat această decizie, potrivit Agerpres.

Fotbal Club FCSB SA va fi numele roș-albaștrilor în toate documentele și competițiile Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal începând de joi.

Vezi şi: Cutia Pandorei, deschisă în USR. Răzbunarea filialelor pro-Cioloș

Vezi şi: Liviu Drangea: Sunt nemulțumit de raportul lui Tudorel Toader! Nu îl susțin

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București a acționat în instanță clubul FC Steaua în 2011, cerând anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul București a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menținută de Curtea de Apel București, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv. În anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua București, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) respingând contestația în anulare formulată de gruparea patronată de Gigi Becali.

CSA Steaua a anunțat că din vară va înscrie o echipă de seniori sub acest nume în Liga a 4-a și aceasta va avea palmaresul echipei până în 2003, în timp ce Fotbal Club FCSB SA va deține palmaresul din 2003 până în prezent.

Primul meci al vicecampioanei sub numele Fotbal Club FCSB SA va avea loc duminică, pe Arena Națională, de la ora 20,30, împotriva rivalei Dinamo, în etapa a patra a fazei play-off a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.