Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF i-a invitat pe toți fotbaliștii români, care au jucat măcar o dată în tricoul echipei naționale, la meciul România-Suedia

news.ro
nationala romania

Federația Română de Fotbal i-a invitat pe toți fotbaliștii români, care au jucat măcar o dată în tricoul echipei naționale, la meciul dintre România și selecționata Suediei din grupa de calificare la EURO 2020, potrivit Mediafax.

"Fotbaliștii cu minimum o prezență în tricoul echipei naționale a României, activi sau retrași din activitate, vor primi câte o invitație la următorul meci pe teren propriu al tricolorilor.

Invitațiile la partida România – Suedia, din preliminariile Campionatului European din 2020, vor putea fi ridicate de la sediul FRF începând cu data de 11.11.2019 și numai în baza unei rezervări telefonice făcute personal, până pe 8.11.2019, ora 12:00.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

Meciul România – Suedia se va disputa vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională", se arată în comunicatul emis pe frf.ro.

Pentru a obține calificarea la Campionatul European din 2020, România este obligată să câștige partida cu Suedia și să obțină cel puțin un egal, în deplasare, cu Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.