Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF: Ionuţ Badea nu mai este antrenorul secund al echipei naţionale

razvan burleanu

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, că Ionuţ Badea, care a făcut parte din staful lui Christoph Daum, nu mai este antrenorul secund al echipei naţionale. "După ce colaborarea lui Christoph Daum cu Federaţia Română de Fotbal a ajuns la final, preşedintele Răzvan Burleanu a avut astăzi o discuţie şi cu Ionuţ Badea, antrenor secund al fostului selecţioner al primei reprezentative. În urma acestei întâlniri, Ionuţ Badea şi Federaţia Română de Fotbal au convenit asupra încheierii colaborării începând cu data de 21 septembrie 2017", se arată pe site-ul FRF.

Conducerea FRF a convenit săptămâna trecută cu germanul Christoph Daum încetarea colaborării. Daum era selecţionerul României din iulie 2016. Sub conducerea sa, prima reprezentativă a disputat zece meciuri (opt oficiale, două amicable) şi a înregistrat trei victorii, trei remize şi patru înfrângeri. La 4 septembrie, selecţionata României a fost învinsă de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Duminică, FRF a ajuns la un acord cu Cosmin Contra pentru postul de selecţioner. Acordul urmează să fie aprobat, vineri, de Comitetul Executiv al FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.