Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF, precizări după reacţia lui Mititelu de după meciul CFR Cluj – FCU Craiova: Declaraţiile au fost transmise deja Departamentului de Integritate şi Antifraudă

frf

FRF a anunţat, vineri, că a sesizat Departamentul de Integritate şi Antifraudă al federaţiei, ca urmare a declaraţiilor făcute de conducerea clubului U Craiova 1948 după meciul cu CFR Cluj, referitoare la arbitraj, potrivit news.ro.

“Având în vedere declaraţiile făcute de domnul Adrian Mititelu la finalul meciului CFR Cluj – U Craiova 1948, precum şi cele transmise de Adrian Mititelu junior în social media, administraţia Federaţiei Române de Fotbal face următoarele precizări:

FRF a luat act de declaraţiile preluate de mass-media şi acestea au fost transmise deja Departamentului de Integritate şi Antifraudă al FRF.

Reamintim că Federaţia Română de Fotbal are o politică de toleranţă zero în privinţa protejării integrităţii sportului. Oricine deţine informaţii despre încălcarea principiului de integritate în cadrul FRF poate contacta Departamentul de Integritate şi Antifraudă”, este anunţul FRF.

Adrian Mititelu a declarat, joi seară, la Prima Sport, că “a fost o organizare generală” pentru ca CFR Cluj să câştige barajul cu FCU Craiova, el criticând prestaţia lui Istvan Kovacs.

Şi Adrian Mititelu Jr. a transmis mesaje critice, în social media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.