Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF: 'Romario Benzar va fi păstrat în lot pentru meciurile naționalei cu Insulele Feroe și Norvegia, din preliminariile EURO 2020'

www.romaniatv.net
logo FRF

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat prin intermediul site-ului oficial, luni, faptul că fundașul Romario Benzar va fi păstrat în lot pentru meciurile naționalei cu Insulele Feroe și Norvegia, din preliminariile EURO 2020, potrivit Mediafax.

Romario Benzar a suferit o contuzie la nivelul genunchiului drept, sâmbătă, și nu a fost inclus în lot pentru partida echipei sale, Lecce, cu Atalanta, din Serie A, scor 1-3.

Benzar s-a prezentat la reunirea tricolorilor duminică seara, iar luni dimineață s-a constatat o ameliorare marcată a simptomalogiei. informează FRF. Staff-ul medical al echipei naționale a decis că fundașul lui Lecce poate fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia.

Viorica Dăncilă mutare interesantă în PSD: lovitura care securizează voturile la moțiunea de cenzură /VIDEO

Romario Benzar (27 de ani) are 15 selecții la echipa națională, iar în această vară a fost transferat de formația italiană Lecce, de la FCSB.

Meciul cu Insulele Feroe se va disputa la Torshavn, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, în timp ce partida cu Norvegia este programată marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

După şase runde din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România ocupă locul 3, cu 10 puncte. Lider este Spania, cu 18 puncte, iar poziţia secundă îi aparţine Suediei, care are 11 puncte. La turneul final se vor califica primele două clasate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.