Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frica înainte de un meci poate fi un lucru bun, a spus Ancelotti prefaţând El Clasico

BBC
Carlo Ancelotti

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat sâmbătă că uneori îi este "frică" înainte de meciuri, un sentiment pe care l-a descris ca "pozitiv", în ajunul primului El Clasico, pe terenul lui FC Barcelona, în etapa a 10-a din La Liga, transmite AFP, potrivit Agerpres.

"Există îngrijorare, este normal. Chiar şi frică, uneori. Dar sunt sentimente pozitive. Dacă nu ţi-e frică, vei înfrunta un leu crezând că este o pisică. Frica poate fi pozitivă. Am o echipă puternică, cu calităţi fizice şi tehnice, desigur, însă în primul rând mentale", a spus Ancelotti în conferinţa de presă dinaintea meciului.

"Frica te cuprinde înaintea unui meci, în timpul unui antrenament, uneori după un antrenament, când vezi că echipa nu a depus destule eforturi... Este o senzaţie destul de constantă. Este însă o senzaţie bună. Din fericire, nu sunt niciodată terorizat înainte de un meci, cred că în viaţă sunt lucruri mai rele decât să pierzi un meci de fotbal", a explicat italianul.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE - Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

El a precizat că Eden Hazard şi Dani Carvajal s-au antrenat sâmbătă cu restul echipei şi sunt apţi pentru El Clasico, primul după ce nici Cristiano Ronaldo, nici Lionel Messi nu mai joacă în La Liga.

"Fără Messi, fără Ronaldo, senzaţiile sunt aceleaşi, nu se schimbă nimic. Nu trebuie să ne gândim la individualităţi, ci la echipă. Jucătorii fac parte dintr-un moment, dintr-o perioadă, însă Barca - Real Madrid a existat întotdeauna şi va continua să existe, chiar după Sergio Ramos, Cristiano, Messi sau mulţi alţii", a spus Ancelotti.

Tehnicianul italian, care nu a câştigat niciodată pe Camp Nou, a salutat faptul că Barca încearcă să-şi păstreze identitatea de joc.

"Jucătorii s-au schimbat, nu mai e Messi, dar sunt alţii. Pentru mine, tinerii Barcei sunt fantastici. Înainte, înfruntam Barca lui Messi, e adevărat. Acum suntem însă într-o altă realitate. Nu vreau ca această absenţă să ne strice pregătirea, fiindcă împotriva Barcei a fost şi va fi întotdeauna un meci complicat", a conchis el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.