Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frica lui Dacian Cioloș: Am emoții la Curtea Constituțională cu alegerea primarilor în două tururi. A dovedit în anii trecuți că se fac meciuri

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Barna Dacian Ciolos

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, susține că are o mare temere cu ceea ce se va întâmpla la Curtea Constituțională în cazul în care PSD și UDMR o vor sesiza după angajarea răspunderii guvernului pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Vezi și: SURSE - Doi deputați, apropiați de Gabriela Firea, revin în PSD

”Curtea Constituțională a României a dovedit în anii trecuți că știe să facă meciuri. Am emoții nu pentru că modificarea ar fi ilegală sau împotriva democrației, ci din cauza compoziției curții. Sunt acolo și oameni buni ca doamna Simona Tănăsescu, dar să sperăm”, a spus liderul PLUS la Digi24.

Europarlamentarul Dacian Cioloș susține că măsura luată de Guvernul Ludovic Orban este una logică și perfect legală și asta ar însemna o șansă pentru Alianța USR-PLUS pentru a avea un succes răsunător la alegerile locale.

Citește și: VIDEO Viorica Dăncilă, întrebată de ce are imaginea că ar fi PROASTĂ: 'S-a speculat! Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli'/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.