Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frigul face victime în România: o femeie găsită în şoc hiopotermic pe un drum a murit la spital

morga

O femeie de 37 de ani a fost găsită, marţi, în şoc hipotermic pe un drum din localitatea Nicşeni, decedând în scurt timp la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Maria Carp, inforează Agerpres.

Potrivit sursei citate, femeia avea o temperatură a corpului foarte scăzută, fiind preluată de ambulanţă şi transportată la spital, unde a decedat.

Reprezentanţii Primăriei Nicşeni susţin că femeia a fost descoperită de un agent de pază din localitate, în timp ce efectua rondul de dimineaţă. Acesta a constatat că femeia are funcţii vitale şi a sunat la 112.

Citește și: Accident rutier, în urma unei depășiri neregulamentare: o femeie este în stare gravă, iar soțul ei a fost rănit ușor

Oficialul IPJ susţine că, în acest caz, poliţiştii nu au suspiciuni cu privire la moartea femeii, însă raportul medico-legal va stabili cauza decesului.

Moartea femeii din Nicşeni a avut loc în contextul în care temperaturile înregistrate marţi dimineaţă la Botoşani au fost de minus 15 grade Celsius.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.